Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, tanie i smakowite ciasto na poģawedki przy kawie.
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 467
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 903
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 200
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 467
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 903
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 200
Składniki
Jabłka obrać ze skórki i pokroić w cwiartki, ułożyć je w wysmarowanej masłem tortownicy. Całe jajka I cukier ubić do białości. Do ubitych jajek dodać budynie i proszek do pieczenia. Wszystko dokładnie wymieszać I wyłącznie na jabłka do tortownicy. Pięć około 35 minut w temperaturze 180°C. Można podawać z bitą śmietaną. Gotowe. SMACZNEGO!!!