Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Półkruche ciasto migdałowe z musem rabarbarowym posypane migdałami. Polecam.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1161
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 198
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2223
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4275
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1161
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 198
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2223
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4275
Składniki
Forma 24 cm wysmarowana tłuszczem i posypana bułką. Rabarbar opłukać ,obrać i pokroić w 1-1,5 cm paski. Dusić na dużym ogniu bez przykrycia około 5-8 minut. Przestudzić. Ciasto. Z wszystkich składników wyrobić gładkie ciasto i równomiernie rozłożyć w formie. Na ciasto wyłożyć mus rabarbarowy i posypać posiekanymi migdałami. Piec w 190 C przez około 60 minut.