Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Racuchy na miodzie"
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 250
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 131
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 41
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 40
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 250
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 131
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 41
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 40
Składniki
Jajka, mleko, cukier, cukier wanilinowy, miód i sok z cytryny mieszam. Dodaję mąkę z proszkiem do pieczenia. Miksuję na gładką masę.
Jabłka obieram, ścieram na tarce o dużych oczkach. Dodaję do ciasta. Smażę racuchy na oleju z obu stron na złoty kolor.
25 min, porcja 205 kcal, przepis na 6 porcji.Źródło: Kobieta i życie