Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i bardzo łatwe a zarazem przepyszne!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
Składniki
rozpuścić czekolady w gorącej "kąpieli wodnej",dodać wiórki,wymieszać i ostudzić.Śnieżki ubić z mlekiem,krem do tortów ubić w osobnym naczyniu wg przepisu na opakowaniu(ale w wersji bez margaryny).Wymieszać krem do tortów z czekoladą z wiórkami i z ubitą śmietaną
spody nasączyć sokiem z brzoskwiń lub ananasów,owoce pokroić w kostkę.Na spodach układać kolejno owoce i krem,warstwę wierzchnią powinien stanowić sam krem,posmarować boki i wierzch ciasta kremem i osypać płatkami migdałowymi
ciasto schłodzić w lodówce około 2 godzin a potem zajadać!Smacznego:)