Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 853
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5843
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9672
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 302
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 853
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5843
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9672
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 302
Składniki
Cukinię, bakłażana i cebule pokrój w półplasterki. Papryki i obrane ze skórki pomidory posiekaj w drobną kostkę.
Warzywa po kolei podsmaż na rozgrzanej oliwie. Gotowe wrzuć do gęsiarki, dodaj posiekany czosnek i pomidory.
Całość dopraw do smaku solą, pieprzem, bazylią i oregano. Gotuj na małym ogniu około 30 minut. Serwuj posypane mozzarellą.Źródło: Na żywo