Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kulki kakaowe zrobione z kremu maślanego, ciastek, wafelków, wiśni z nalewki, otulone w wiórki kokosowe i kakao.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113603
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113603
Składniki
Wszystkie składniki mieszamy i wyrabiamy ręcznie gęste ciasto. Z ciasta formujemy kulki i obtaczamy je w kakao lub kokosowych wiórkach.
Uformowane kulki wstawiamy do lodówki na kilka godzin. Smacznego!!!