Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ryż z budyniem"
Szybka w wykonaniu, zdrowa zupa na każdą okazję. Smakuje wspaniale.
Odsłon: 211
Dzień dobry moi mili właśnie zaczyna się sezon rabarbarowy i właśnie dlatego...
Odsłon: 65
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 120
Kurczak w sosie miodowo-czosnkowym to doskonała propozycja na obiad – szybka,...
Odsłon: 44
Szybka w wykonaniu, zdrowa zupa na każdą okazję. Smakuje wspaniale.
Odsłon: 211
Dzień dobry moi mili właśnie zaczyna się sezon rabarbarowy i właśnie dlatego...
Odsłon: 65
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 120
Kurczak w sosie miodowo-czosnkowym to doskonała propozycja na obiad – szybka,...
Odsłon: 44
Składniki
Jabłka obierz, usuń gniazda nasienne, pokrój na kawałki. Podlej niewielką ilością wody i upraż. Dodaj miodu do smaku oraz szczyptę cynamonu.
Herbatniki zmiksuj. Ryż oraz budyń przygotuj wg przepisu na opakowaniu.
Do pucharków rozkładaj warstwami: trochę herbatników, ryżu, zimnych jabłek, budyniu. Wstaw do lodówki, aby deser zastygł.
Przed podaniem udekoruj kawałkami herbatników, serduszkami, kuleczkami, jabłkami.
<strong>Alina Waliczek z Dzimierza</strong>Źródło: Takie jest życie