Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sałatka do pulpetów"
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 206
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 83
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 206
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 83
Składniki
sałatki: pomidor pokrój na ćwiartki, a oliwki w plasterki. Cebulę posiekaj. Następnie wszystkie warzywa dokładnie wymieszaj. sosu do sałatki: przeciśnięty przez praskę czosnek połącz z sokiem z cytryny i solą.
Dodaj zioła prowansalskie i oliwę. Wszystko bardzo dokładnie wymieszaj i polej sałatkę. Wstaw do lodówki, aby się przegryzły.Źródło: Na żywo