Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sałatka do pulpetów"
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 766
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1811
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 285
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 766
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1811
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 285
Składniki
sałatki: pomidor pokrój na ćwiartki, a oliwki w plasterki. Cebulę posiekaj. Następnie wszystkie warzywa dokładnie wymieszaj. sosu do sałatki: przeciśnięty przez praskę czosnek połącz z sokiem z cytryny i solą.
Dodaj zioła prowansalskie i oliwę. Wszystko bardzo dokładnie wymieszaj i polej sałatkę. Wstaw do lodówki, aby się przegryzły.Źródło: Na żywo