Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3880
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 1011
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 236
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34239
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 575
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3880
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 1011
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 236
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34239
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 575
Składniki
Ziemniaki i buraki gotuj w osolonej wodzie ok. 15 min. Cebule potnij w piórka, zanurz w lodowatej wodzie i osącz.
Ziemniaki odcedź, obierz i grubo posiekaj. Buraki obierz ze skórki i pokrój w plasterki. Rzodkiewki opłucz, pokrój na ćwiartki. Wymieszaj warzywa. Dodaj kwiaty. Śmietanę, ocet, sól i pieprz zmieszaj. Polej sałatkę.
Czas przygotowania ok. 45 minut. Porcja zawiera ok. 290 kcal.Źródło: Tina