Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32571
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 51
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 85
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 929
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 333
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32571
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 51
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 85
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 929
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 333
Składniki
Ziemniaki i buraki gotuj w osolonej wodzie ok. 15 min. Cebule potnij w piórka, zanurz w lodowatej wodzie i osącz.
Ziemniaki odcedź, obierz i grubo posiekaj. Buraki obierz ze skórki i pokrój w plasterki. Rzodkiewki opłucz, pokrój na ćwiartki. Wymieszaj warzywa. Dodaj kwiaty. Śmietanę, ocet, sól i pieprz zmieszaj. Polej sałatkę.
Czas przygotowania ok. 45 minut. Porcja zawiera ok. 290 kcal.Źródło: Tina