Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sałatka selerowa"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 89
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 44
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 132
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 89
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 44
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 132
Składniki
Seler wyszoruj. Włóż do osolonego wrzątku, ugotuj na półmiękko. Ostudź, obierz, zetrzyj na tarce o małych oczkach.
Seler połącz z twarożkiem, ziołami i posiekanym czosnkiem. Przypraw do smaku. Ułóż na liściach cykorii lub sałaty.
Kiwi, awokado i rzodkiewki obierz, pokrój na cienkie plasterki. Udekoruj każdą łódeczkę, posyp pokrojonymi orzechami włoskimi.
<strong>Czas przygotowania 35 min, ilość porcji 8, cena za porcję 2,20 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie