Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Sałatka śledziowa inaczej"
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 151
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10524
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 836
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 151
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10524
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 836
Składniki
Filety pokrój w drobną kostkę razem z obraną cebulą, porem, jabłkiem.
Kawałki pora posyp solą i odstaw, by zmiękł.
Przełóż do miseczki, dodaj śmietanę oraz pieprz. Całość wymieszaj.
Plastry łososia potnij w paski.
Pieczonego buraka obierz ze skóry, a następnie obieraj jak jabłko (tworząc długą wstążkę).
Owiń nim sałatkę, po czym domknij paskiem łososia. Udekoruj całość natką.
Czas przygotowania: 30 min . Ilość kalorii na 1 porcję: 190. Stopień trudności: średnie.Źródło: Telemax