Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sałatka z fetą, kuskusem i groszkiem"
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 90
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31248
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 90
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31248
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Składniki
Kaszę zalej gorącym bulionem, nakryj, odstaw, aby namiękła.
Obgotuj groszek, odcedź, przelej zimną wodą. Posiekaj dymkę, rzodkiewki pokrój w ćwiartki.
Wymieszaj sałatki. Przygotuj sos ziołowy (wg przepisu). Polej sałatkę, odstaw, aby smaki się połączyły. Przed podaniem na wierzchu połóż plasterki sera.
<strong>Przepis przysłała Sandra Siebert z Lubonia</strong>Źródło: Bella Relaks