Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 58
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 66
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 303
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 58
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 66
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 303
Składniki
Twaróg z bananem blendujemy na gładką masę .Jajka -białka oddzielamy od żółtek .Białka ubijamy na sztywno pianę dodając slodzidlo ,około połowę . Do masy twarogowej wlewamy żółtka , dodajemy mąkę ,olejek waniliowy,proszek do pieczenia i resztę slodzidla i wszystko bardzo dokładnie mieszamy .Następnie delikatnie dodajemy Nasze ubite białka i mieszamy aż masy się połączą .Ciasto wylewamy do tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia i wkładamy do piekarnika na 60 min 180 stopni . Smacznego