Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny serniczek bez sera.
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 237
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 155
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 28045
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 237
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 155
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 28045
Składniki
Wykonanie: Żółtka, olej, budyń, proszek do pieczenia wymieszać na gładką masę, dodać jogurty i połączyć. Białka ubić z cukrem na sztywno i dodać do masy. Wszystko delikatnie wymieszać i wlać na blachę wyłożoną papierem pergaminowym. Ułożyć biszkopty, wlać masę jogurtową, następnie wsypać owoce i piec około godziny w temperaturze 180 stopni.