Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny sernik. Łatwy i niedrogi :)
Do śmietany wbić jajka i chwilę ubijać mikserem, by powstała jednolita masa.
Do zimnego mleka wlać śmietanę i gotować10 minut. Powstały ser osączyć na sitku.
Masło utrzeć z cukrem pudrem, dodać po trochu ostudzonego sera. Powinien powstać jednolity, puszysty krem.
Podzielić go na 2 części. Do jednej dodać kakao, do drugiej bakalie.
Dno dużej formy wyłożyć herbatnikami, na nie wyłożyć masę - najpierw kakaową, potem bakaliową.
Włożyć na godzinę do lodówki. Po wyjęciu ułożyć połówki brzoskwiń i zalać tężejącą galaretką.
Lekki i puszysty sernik na spodzie biszkoptowym jest szybki w przygotowaniu....
Odsłon: 29300
Prezentujemy Wam przepis, którego prostota mówi sama za siebie. Danie jest le...
Odsłon: 25
Ten przepis przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom kuchni wegetariańskiej c...
Odsłon: 27
Ten arcy prosty przepis na zupę z soczewicy znany jest na całym Bliskim Wscho...
Odsłon: 58
HASZLAMA, jaką dzisiaj Wam prezentujemy jest jedną z wielu wersji, jakie dla...
Odsłon: 48
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Odsłon: 61
Prezentujemy Wam przepis, którego prostota mówi sama za siebie. Danie jest le...
Odsłon: 25
Ten przepis przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom kuchni wegetariańskiej c...
Odsłon: 27
Ten arcy prosty przepis na zupę z soczewicy znany jest na całym Bliskim Wscho...
Odsłon: 58
HASZLAMA, jaką dzisiaj Wam prezentujemy jest jedną z wielu wersji, jakie dla...
Odsłon: 48
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Odsłon: 61
Składniki
Do śmietany wbić jajka i chwilę ubijać mikserem, by powstała jednolita masa.
Do zimnego mleka wlać śmietanę i gotować10 minut. Powstały ser osączyć na sitku.
Masło utrzeć z cukrem pudrem, dodać po trochu ostudzonego sera. Powinien powstać jednolity, puszysty krem.
Podzielić go na 2 części. Do jednej dodać kakao, do drugiej bakalie.
Dno dużej formy wyłożyć herbatnikami, na nie wyłożyć masę - najpierw kakaową, potem bakaliową.
Włożyć na godzinę do lodówki. Po wyjęciu ułożyć połówki brzoskwiń i zalać tężejącą galaretką.
Przepisy Desery
Desery
Ciasto Marlenka
Desery
Ciasto red velvet
Desery
Ciasto parzone
Desery
Bananoffee z płatkami owsianymi
Ciasto Marlenka
Marlenka to ciasto, które pokochają miłośnicy miodowników i kajmaku! Wygląda...
Odsłon: 272
Ciasto red velvet
Red velvet – ciasto niezwykle popularne w Stanach Zjednoczonych – to idealna...
Odsłon: 529