Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wygląda jak sernik i podobnie smakuje, ale oszukany.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1243
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 251
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2252
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4337
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1243
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 251
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2252
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4337
Składniki
ciasto-Żółtka zmiksować z cukrem i masłem.Przesiać do tego mąkę z proszkiem i rozdrobnić rękoma(na żwirek). Odsypać 1/3 na posypkę. Resztę zagnieść i poskubać na blaszkę z papierem.(25x42)
Palcami wylepić blaszkę.
masa-Ubić białka z cukrem.Domieszać śmietanę,przesiać budynie i wymieszać.Wmieszać kokos i pokrojone brzoskwinie.Wylać na ciasto.
Rozsypać kruszonkę.
Piec 1 godz.w 175*. Po przestygnięciu,posypać cukrem pudrem. Kroić na następny dzień aż stężeje.