Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik na takim spodzie smakuje wybornie. Polecam :)
Taki pieróg z farszem jest bardzo smaczny. Pasuje, żeby zabrać go do pracy.
Odsłon: 472
Ziemniaki , to tradycyjna potrawa chłopów holenderskich i jedna z ulubionych...
Odsłon: 143
Przepis dnia
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 271
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 19124
Taki pieróg z farszem jest bardzo smaczny. Pasuje, żeby zabrać go do pracy.
Odsłon: 472
Ziemniaki , to tradycyjna potrawa chłopów holenderskich i jedna z ulubionych...
Odsłon: 143
Przepis dnia
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 271
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 19124
Składniki
Blachę wykładamy papierem do pieczenia, układamy ciasteczka, docinamy. Piekarnik nastawiamy na 150 st. C termoobieg lub 170-180 góra dół. Wszystkie składniki na ser przekładamy do miski i za pomocą rózgi dokładnie mieszamy. Wylewamy na nasze ciasteczka, wyrównujemy i pieczemy ok 50-60 minut. Po upieczeniu zostawiamy chwilę w wyłączonym piekarniku. Sernik gdy całkiem wystygnie chowamy do lodówki. Smacznego :) Składniki na blachę o wym: 25/35 cm.