Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wyjęty z lamusa,z pewnością Wam się przyda i wykorzystacie go w odpowiedniej porze roku.Serdecznie polecam:)
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 824
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 153
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 824
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 153
Składniki
Brzoskwinie drobno pokroić,usmażyć i zblendować. Dodać galaretki brzoskwiniowe do gorącego musu i wymieszać do ich rozpuszczenia. Mus wylać na blaszkę 25/25 cm wyłożoną folią aluminiową. Dać do lekkiego stężenia. Ser przełożyć do rondla,dodać 3 galaretki cytrynowe rozpuszczone w 1/2 l gorącej wody.,przestudzone Jeśli lubicie bardzo słodkie można dodać cukier wg.własnego smaku. Całość zmiksować. Przełożyć ser na mus brzoskwiniowy nie całkowicie stężały.Wtedy wyjdą nam serowe fale.
Ulożyć na wierzchu borówki. Galaretki z owoców leśnych rozpuścić w 800ml wrzącej wody,przestudzić. Wylać delikatnie by owoce nie wypłynęły na wierzch i dać do stężenia.
Smacznego życzę!