Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
Składniki
Zagnieść wszystkie składniki ciasta. Wyłożyć dno i boki blaszki. Wlać ser (bardzo rzadki). Piec około 50 minut. Ubić pianę z pozostałych białek. Dodać szklankę cukru i wyłożyć na ser. Piec jeszcze ok. 15 minut. Po wystygnięciu wychodzi "rosa". Nie wyjmować z formy. Smacznego.