Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1244
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 544
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1339
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1244
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 544
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1339
Składniki
Twaróg zmielić. Dodać resztę składników. Zagnieść na jednolite ciasto.
Rozwałkować na grubość około 1 cm. Wyciąć ze szklanki kółka, a w środku np. z kieliszka.
Smażyć na głębokim oleju na złoty kolor. Usmażone obsypać cukrem pudrem.