Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8599
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3039
Polecam.
Odsłon: 1828
Polecam.
Odsłon: 526
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8599
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3039
Polecam.
Odsłon: 1828
Polecam.
Odsłon: 526
Składniki
Twaróg zmielić. Dodać resztę składników. Zagnieść na jednolite ciasto.
Rozwałkować na grubość około 1 cm. Wyciąć ze szklanki kółka, a w środku np. z kieliszka.
Smażyć na głębokim oleju na złoty kolor. Usmażone obsypać cukrem pudrem.