Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1046
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4686
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1340
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1046
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4686
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1340
Składniki
Twaróg zmielić. Dodać resztę składników. Zagnieść na jednolite ciasto.
Rozwałkować na grubość około 1 cm. Wyciąć ze szklanki kółka, a w środku np. z kieliszka.
Smażyć na głębokim oleju na złoty kolor. Usmażone obsypać cukrem pudrem.