Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Śledzie w zalewie śmietanowej"
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Śledzie moczę w wodzie. Cebulę kroję w piórka, zalewam wodą, dodaję liście i ziele angielskie. Zagotowuję.
Gdy cebula zmięknie, zalewę studzę. Potem łączę ją z octem i na końcu ze śmietanką (30 proc.). Wkładam śledzie do zalewy, wstawiam je na dobę do lodówki.Źródło: Kobieta i życie