Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie ciasteczka ślimaczki z ciasta francuskiego z białym serem idealne gdy masz ochotę na coś słodkiego lub dla niespodziewanych gości .
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 50
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 89
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 119
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 50
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 89
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 119
Składniki
Ser rozgnieść widelcem , dodać jajko , budyń, cukier, cukier waniliowy oraz olejki . Wszystko dokładnie wymieszaj.
Ciasto francuskie rozwiń i rozsmaruj ser, zwiń w rulon i pokrój w paski . Ułóż na blasze i posmaruj roztrzepanym jajkiem .
Piecz w temperaturze 200 st. około 20 minut . Zamiast sera możesz użyć dowolnego dżemu .