Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dziś dla was wspaniały pomysł na wykorzystanie ciasta francuskiego i twarogu, co wy na to?. Pomysł powstał w nocy spać nie mogę to wymyślam.
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 266
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 107
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4572
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 181
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 122
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 266
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 107
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4572
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 181
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 122
Składniki
Przygotować twaróg, rozgnieść go widelcem z cukrem, śmietaną i aromatem.
Jajko roztrzepać widelcem.
Gotowe ciasto rozwinąć i posmarować roztrzepanym jajkiem.
Jak już posmarowane rozłożyć po całości przygotowany twaróg.
Zawijać od wąskiego boku.
Zwinąć w roladę.
Ucinać paski po 2 - 3 cm. Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
Posmarować obficie roztrzepanym jajkiem.
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 180 minut i piec 50 minut do godziny, w zależności od piekarnika do ładnego za rumienienia.
Powiem wam że wyszły przepyszne i mało pracochłonne.