Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dziś dla was wspaniały pomysł na wykorzystanie ciasta francuskiego i twarogu, co wy na to?. Pomysł powstał w nocy spać nie mogę to wymyślam.
Schab wieprzowy wędzony w aromacie płynnego dymu wędzarniczego olcha/buk. Trz...
Odsłon: 5127
Masło niesamowicie wzbogaca smak ryby, właściwie inne przyprawy oprócz soli i...
Odsłon: 603
Schab wieprzowy wędzony w aromacie płynnego dymu wędzarniczego olcha/buk. Trz...
Odsłon: 5127
Masło niesamowicie wzbogaca smak ryby, właściwie inne przyprawy oprócz soli i...
Odsłon: 603
Składniki
Przygotować twaróg, rozgnieść go widelcem z cukrem, śmietaną i aromatem.
Jajko roztrzepać widelcem.
Gotowe ciasto rozwinąć i posmarować roztrzepanym jajkiem.
Jak już posmarowane rozłożyć po całości przygotowany twaróg.
Zawijać od wąskiego boku.
Zwinąć w roladę.
Ucinać paski po 2 - 3 cm. Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
Posmarować obficie roztrzepanym jajkiem.
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 180 minut i piec 50 minut do godziny, w zależności od piekarnika do ładnego za rumienienia.
Powiem wam że wyszły przepyszne i mało pracochłonne.