Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przychodzi kaktus do kuchni i widzi – schabowe. Próbuje. Smakuje. Mlasnął raz, mlasnął dwa razy… I szok. Słodkie! Bez mięsa! Ale za to jakie pyszne!
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5359
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 229
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 829
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 943
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 156
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5359
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 229
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 829
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 943
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 156
Składniki
Fasolę i ser łączę z miodem i przyprawami. Blenduję do uzyskania gładkiej masy. Dodaję mąkę i mieszam do połączenia składników – musimy uzyskać konsystencję pasty. Schładzam w lodówce. Przygotowuję 3 talerze ze składnikami panierki. Na patelni rozgrzewam oliwę. Formuję niewielkie kotlety i obtaczam je kolejno w mące, jajku i bułce tartej. Smażę z 2 stron do zezłocenia panierki. Odsączam na ręczniku papierowym. Można wsuwać na ciepło i na zimno. Polecam z kwaśną konfiturą żurawinową albo świeżymi owocami /wiśnia/.