Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przychodzi kaktus do kuchni i widzi – schabowe. Próbuje. Smakuje. Mlasnął raz, mlasnął dwa razy… I szok. Słodkie! Bez mięsa! Ale za to jakie pyszne!
Przepis dnia
Warto wspomnieć, że wodorosty nori świetnie wpływają na wygląd włosów, skóry...
Odsłon: 15750
Przepyszne i bardzo zdrowe danie.
Odsłon: 5476
Doskonałe spody do kruchych babeczek, które możemy powypełniać dowolnymi słod...
Odsłon: 153
Doskonałe spody do kruchych babeczek, które możemy powypełniać dowolnymi słod...
Odsłon: 153
Składniki
Fasolę i ser łączę z miodem i przyprawami. Blenduję do uzyskania gładkiej masy. Dodaję mąkę i mieszam do połączenia składników – musimy uzyskać konsystencję pasty. Schładzam w lodówce. Przygotowuję 3 talerze ze składnikami panierki. Na patelni rozgrzewam oliwę. Formuję niewielkie kotlety i obtaczam je kolejno w mące, jajku i bułce tartej. Smażę z 2 stron do zezłocenia panierki. Odsączam na ręczniku papierowym. Można wsuwać na ciepło i na zimno. Polecam z kwaśną konfiturą żurawinową albo świeżymi owocami /wiśnia/.
Przepisy Desery
Desery
Blok czekoladowy.
Desery
Mazurek tradycyjny
Desery
Blok czekoladowy Ewy Wachowicz
Desery
Skubaniec
Blok czekoladowy.
Blok czekoladowy, czyli słodkości z PRL-u. :)
Odsłon: 26
Mazurek tradycyjny
Mazurek to typowo Wielkanocny wypiek.
Odsłon: 28