Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i niskokaloryczne pyszne słodko kwaśne ciasto.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2751
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1277
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 733
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 80
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2751
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1277
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 733
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 80
Składniki
Kaszę jaglaną gotujemy.
Ostudzoną kaszę wrzucamy do blendera/melaksera, dodajemy pokrojone w plastry banany, jedno kiwi, twaróg/białka jaj (możecie wedle uznania dosłodzić) i miksujemy wszystko na jednolitą masę.
Powstałą masę wylewamy do formy wyłożonej papierem do pieczenia i wyrównujemy. Pozostałe 2 szt. kiwi kroimy w talarki i wciskamy w ciasto. Pieczemy 45 min. 180 stopni. Po upieczeniu możecie posypać startą czekoladą.