Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i niskokaloryczne pyszne słodko kwaśne ciasto.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11067
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3465
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1174
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4180
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 361
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11067
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3465
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1174
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4180
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 361
Składniki
Kaszę jaglaną gotujemy.
Ostudzoną kaszę wrzucamy do blendera/melaksera, dodajemy pokrojone w plastry banany, jedno kiwi, twaróg/białka jaj (możecie wedle uznania dosłodzić) i miksujemy wszystko na jednolitą masę.
Powstałą masę wylewamy do formy wyłożonej papierem do pieczenia i wyrównujemy. Pozostałe 2 szt. kiwi kroimy w talarki i wciskamy w ciasto. Pieczemy 45 min. 180 stopni. Po upieczeniu możecie posypać startą czekoladą.