Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 746
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 751
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 430
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 746
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 751
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 430
Składniki
Prostokątną formę wykładamy papierem do pieczenia. Rozgrzewamy piekarnik do 180 stopni. Składniki na spód ciasta zagniatamy. Odkładamy małą kulkę, by potem posypać nią górę ciasta. Pozostałym ciastem wyklejamy spód blachy. Brzoskwinie kroimy w kostkę. Produkty na masę mieszamy razem łyżką, dodajemy brzoskwinie i na samym końcu ubite białka. Na górę ciasta rozsypujemy resztę zagniecionego ciasta. Pieczemy przez 60 minut.