Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, owocowe ciasto z wykorzystaniem frużeliny wiśniowej, idealne w sezonie !
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 339
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 211
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34398
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 168
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 339
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 211
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34398
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 168
Składniki
Herbatniki zmiksować, połączyć z masłem i schłodzić w lodówce. Śmietankę ubić na sztywno i przelać do niej najpierw namoczoną w zimnej wodzie, a potem rozpuszczoną w kąpieli wodnej żelatynę, zmiksować. Do śmietany dodać wiśnie i całość dokładnie wymieszać.
Gotową masę przelać na spód, wyrównać i ciasto na noc schować do lodówki. Na koniec rozlać po wierzchu frużelinę wiśniową i przystroić listkami mięty. Smacznego!