Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Sorbet z cytryną"
W czasach przed maszynkami do mielenia, wszystkie kotlety były ręcznie siekan...
Odsłon: 2479
Prosta , szybka i smaczna sałatka, którą możemy podać jako dodatek do obiadu...
Odsłon: 148
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 5837
W czasach przed maszynkami do mielenia, wszystkie kotlety były ręcznie siekan...
Odsłon: 2479
Prosta , szybka i smaczna sałatka, którą możemy podać jako dodatek do obiadu...
Odsłon: 148
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 5837
Składniki
Do wysokiego naczynia włóż gruszki, wlej kompot oraz sok z cytryny. Wsyp cukier oraz cynamon. Zmiksuj na gładkie purée.
Przełóż do płaskiego pojemnika i wstaw do zamrażarki na dwie godziny. Co pół godziny zamieszaj marznącą masę.
Sorbet podaj w pucharkach udekorowany plasterkami cytryny i miętą.
<strong>Przepis przysłała Magdalena Tabaczyk z Barwina</strong>
<strong>Porcje 2. 10 min. Cena 0,30 zł. Kalorie 180.</strong>Źródło: Bella Relaks