Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SROKA Z JABŁKIEM. NIEOGRANICZONA SROKA JABŁKOWO-ORZECHOWA
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 691
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 175
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1351
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 691
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 175
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1351
Składniki
Jajka wymieszać z cukrem, dodać śmietanę, olej roślinny, proszek do pieczenia, wanilinę, mąkę i zagnieść ciasto. Jabłka pokrój w kostkę. Ciasto wyłożyć na blachę do pieczenia, na wierzch jabłkami, przykryć paskami ciasta i udekorować orzechami. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 35 minut.