Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SROKA Z JABŁKIEM. NIEOGRANICZONA SROKA JABŁKOWO-ORZECHOWA
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85201
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2506
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9967
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3944
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7081
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85201
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2506
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9967
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3944
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7081
Składniki
Jajka wymieszać z cukrem, dodać śmietanę, olej roślinny, proszek do pieczenia, wanilinę, mąkę i zagnieść ciasto. Jabłka pokrój w kostkę. Ciasto wyłożyć na blachę do pieczenia, na wierzch jabłkami, przykryć paskami ciasta i udekorować orzechami. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 35 minut.