Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Surowe szparagi z miętą i parmezanem"
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5790
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 272
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5790
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 272
Składniki
<strong>Dominika Wójciak
Stopień trudności: dla początkujących, liczba porcji: 4, czas przygotowania: 10 minut
Surowe szparagi potnij na cieniutkie wstążki obieraczką do warzyw.
Ułóż w miseczkach i delikatnie wymieszaj z posiekaną miętą, sokiem i skórką z cytryny oraz oliwą.
Dopraw solą oraz świeżo zmielonym pieprzem i posyp płatkami parmezanu.Źródło: Pani