Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne i bardzo smaczne:)
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
Składniki
Wszystkie suche składniki wymieszać w misce. Tortownicę 22cm wysmarować masłem,wysypać połowę suchych składników i wyrównać wierzch. Ułożyć śliwki,wysypać drugą połowę suchych składników. Na wierzchu ułożyć cieńkie plasterki masła jeden obok drugiego. Włożyć do nagrzanego piekarnika do 180st.i piec do złotego koloru wierzchu. Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem,ale również można zajadać jeszcze ciepłe ciasto.
Smacznego życzę!