Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne i bardzo smaczne:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7850
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 283
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3067
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7850
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 283
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3067
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Składniki
Wszystkie suche składniki wymieszać w misce. Tortownicę 22cm wysmarować masłem,wysypać połowę suchych składników i wyrównać wierzch. Ułożyć śliwki,wysypać drugą połowę suchych składników. Na wierzchu ułożyć cieńkie plasterki masła jeden obok drugiego. Włożyć do nagrzanego piekarnika do 180st.i piec do złotego koloru wierzchu. Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem,ale również można zajadać jeszcze ciepłe ciasto.
Smacznego życzę!