Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 329
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5144
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4905
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45160
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 715
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 329
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5144
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4905
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45160
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 715
Składniki
Zagnieść cisto i włożyć na 30 min. do lodówki. Jabłka zetrzeć na dużych oczkach. Formę wyłożyć papierem do pieczenia. ciasto rozwałkować na na grubość ok. 1 cm. 2/3 ciasta wyłożyć dno formy, przykryć jabłkami. Resztę ciasta zetrzeć na "kruszonkę" i posypać równomiernie jabłka. Piec 40 min. w temp. 200 stopni. Po wystudzeniu ciasta, posypać je cukrem pudrem.