Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To niezwykle szybkie i proste ciasto bez wyrabiania.
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 37
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 61
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 33
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 104
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 37
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 61
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 33
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 104
Składniki
Jabłka obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach.Dodajemy cukier i cynamon.
Mąkę , kaszę, cukier, cukier waniliowy i proszek do pieczenia mieszamy razem.Jabłka odciskami lekko.Blaszkę o wymiarach 24x24 posmaruj masłem i wsyp pół mąki wymieszanej z pozostałymi składnikami na to wyłóż jabłka i posyp reszta mąki z cukrem , kaszą i proszkiem.Na wierzch zetrzyj na tarce o grubych oczkach masło .Piecz około 45-50 minut w temperaturze 180st.