Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna soczysta szarlotka z dodatkiem wiśni które podkręcają bardzo smak ciasto proste i szybkie w wykonaniu , znika również szybko
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1199
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 226
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2243
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4302
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1199
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 226
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2243
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4302
Składniki
z podanych składników zagnieść ciasto , podzielić na dwie części
Jabłka pokroić , budynie ugotować na soku jabłkowym z dodatkiem cukru
Pierwsza część ciasta wyłożyć na blaszkę na to jabłka , wiśnie posypać cynamonem zalać ugotowanym budyniem przykryć drugim blatem . Piec 40 ,min Po upieczeniu w środku robi się fajna frużelinka