Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1950
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2618
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1950
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2618
Składniki
Przygotowanie: 1. Posiekaj margarynę nożem. 2. Dodać żółtka, cukier, śmietanę, proszek do pieczenia, wanilinę, zmielić. 3. Podziel na dwie części, dodaj 2 łyżki na jedną. kakao. 4. Mąkę przesiać, oddzielnie wymieszać z ciastem białym i czekoladowym do uzyskania średniej konsystencji. 5. Lekko posyp mąką stół, wyłóż na niego ciasto i pokrój ciasteczka na różne kształty. 6. Ułóż ciasteczka na blasze pokrytej pergaminem. 7. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 220 stopni i piec ciasteczka przez 15-20 minut. 8. Udekoruj rozpuszczoną czekoladą, orzechami, mastyksem, kokosem