Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Szparagi po polsku"
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 679
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2159
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1465
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 181
Przepyszne tradycyjne danie
Odsłon: 605
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 679
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2159
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1465
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 181
Przepyszne tradycyjne danie
Odsłon: 605
Składniki
Szparagi obierz i ugotuj we wrzącej wodzie z dodatkiem soli, cukru i połową cytryny. Jajka ugotuj na twardo. Posiekaj natkę pietruszki. Kilka listków zostaw do dekoracji.
Masło rozpuść w rondelku. Dodaj posiekane jajka i natkę pietruszki. Przesmaż i polej gorące szparagi. Udekoruj wszystko listkami natki.Źródło: Takie jest życie