Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Szparagi z serem, indykiem, boczkiem"
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 108
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 108
Składniki
Kotlety opłucz, lekko rozbij, natrzyj rozgniecionym czosnkiem, solą, tymiankiem i białym pieprzem. Szparagi oczyść, usuwając zdrewniałe końce, ugotuj, aż zmiękną, w osolonej i lekko osłodzonej wodzie (ok. 15 min). Przelej zimną wodą.
Po 2-3 szparagi z paskami sera zawiń w mięso i w boczek, zepnij wykałaczką. Zrumień na oleju, przykryj i podlej odrobiną wody. Duś ok. 20 minut.Źródło: Świat kobiety