Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Szpinakowe kulki"
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19831
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 481
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 479
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6887
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242743
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19831
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 481
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 479
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6887
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242743
Składniki
Miąższ z kajzerek skrop odrobiną wody i rozgnieć.
Szpinak wrzuć na osolony wrzątek, gotuj 2 minuty, po czym odcedź, ostudź i zmiksuj z jajkami. Dodaj sól, pieprz, gałkę, posiekany czosnek oraz natkę i miazgę z kajzerki.
Całość zagnieć z przesmażoną na oleju cebulą, bułką tartą i startym serem. Uformuj z masy małe kuleczki i gotuj we wrzątku 5 minut. Gotowe danie posyp drobno pokruszonymi i uprażonymi na suchej patelni orzechami.Źródło: Kurier TV