Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niebo w gębie! Mega prosty i szybki deser na walentynki.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11147
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3849
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1329
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11147
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3849
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1329
Składniki
Galaretkę rozpuszczamy w ½ szklanki wrzątku. Cały czas mieszając dodajemy jogurt naturalny. Wylewamy do szklanki. Wstawiamy do lodówki na około 1 godzinę. Gdy wszystko będzie mocno zwarte odwracamy na talerzyki wyjmujemy ze szklanki. Ja wcześniej obkroiłam nożem, można też na chwilę włożyć do wrzątku. Maliny i borówki wrzucamy do garnuszka. Gotujemy do momentu rozgotowania owoców (można wcześniej pognieść je widelcem). Dosładzamy do smaku. Wykładamy na deser.