Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybko się robi i nie wymaga dużo pracy
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32782
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 537
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 86
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7790
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32782
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 537
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 86
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7790
Składniki
1. Margarynę rozpuścić i ostudzić 2. Jajka utrzeć z cukrem za pomocą miksera. 3. Dodać przyprawę do piernika 4. Stopniowo dodawać pozostałe składniki, nadal miksując. 5. Na koniec dodać powidła i wymieszać łyżką. 6. Ciasto wlać na formę. 7. Piec 60 minut w 150˚C. 8. Piernik gotowy 9. Smacznego.