Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszyste, miękkie i do tego nie wymagają dużo składników. Super sprawdzą się na przyjęcie dla dzieci.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 923
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2141
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 923
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2141
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Składniki
Mąkę, proszek do pieczenia, słodzik/cukier wedle uznania umieszczamy w misce i mieszamy.
Następnie dodajemy jajka, olej i mleko, wszystko mieszamy do połączenia (ja zrobiłam to ręcznie).
Masę przelewamy do foremek na 3/4 wysokości, aby mogły urosnąć. Wciskamy owoce do masy i pieczemy 20 minut w 170 stopniach.