Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszyste, miękkie i do tego nie wymagają dużo składników. Super sprawdzą się na przyjęcie dla dzieci.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4600
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 868
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8310
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13143
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 468
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 145
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4600
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 868
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8310
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13143
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 468
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 145
Składniki
Mąkę, proszek do pieczenia, słodzik/cukier wedle uznania umieszczamy w misce i mieszamy.
Następnie dodajemy jajka, olej i mleko, wszystko mieszamy do połączenia (ja zrobiłam to ręcznie).
Masę przelewamy do foremek na 3/4 wysokości, aby mogły urosnąć. Wciskamy owoce do masy i pieczemy 20 minut w 170 stopniach.