Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszyste, miękkie i do tego nie wymagają dużo składników. Super sprawdzą się na przyjęcie dla dzieci.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1055
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5610
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8734
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18034
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1055
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5610
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8734
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18034
Składniki
Mąkę, proszek do pieczenia, słodzik/cukier wedle uznania umieszczamy w misce i mieszamy.
Następnie dodajemy jajka, olej i mleko, wszystko mieszamy do połączenia (ja zrobiłam to ręcznie).
Masę przelewamy do foremek na 3/4 wysokości, aby mogły urosnąć. Wciskamy owoce do masy i pieczemy 20 minut w 170 stopniach.