Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten placek zawsze się udaje, polecam.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7782
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 266
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2930
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 576
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7782
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 266
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2930
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 576
Składniki
Wykonanie: Płatki owsiane zmielić, dodać suche składniki. W osobnym naczyniu zblendować 3 banany razem z jajkami. Połączyć z suchymi składnikami, dodać żurawinę, wymieszać i całość przelać do keksówki. Górę placka ozdobić plasterkami banana. Piec w temperaturze 175 stopni przez 35-40 minut.