Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto, do którego można właściwie dodać dowolne owoce
Proponuję dzisiaj inną wersję grzanek, które są naprawdę smakowite i .... uza...
Odsłon: 104
Błyskawiczna, smaczna sałatka ze śledzi z ogórkiem, groszkiem i cebulą. Wykon...
Odsłon: 777
Jedna z najlepszych i ulubionych sałatek która musi się znaleźć na naszym wig...
Odsłon: 178
Pyszna wędlina na świątecznym stole. Wędlinę można przygotować wcześniej, gal...
Odsłon: 836
Pyszne, puszyste i pachnące przyprawą korzenną muffinki, idealne na świąteczn...
Odsłon: 289
Proponuję dzisiaj inną wersję grzanek, które są naprawdę smakowite i .... uza...
Odsłon: 104
Błyskawiczna, smaczna sałatka ze śledzi z ogórkiem, groszkiem i cebulą. Wykon...
Odsłon: 777
Jedna z najlepszych i ulubionych sałatek która musi się znaleźć na naszym wig...
Odsłon: 178
Pyszna wędlina na świątecznym stole. Wędlinę można przygotować wcześniej, gal...
Odsłon: 836
Pyszne, puszyste i pachnące przyprawą korzenną muffinki, idealne na świąteczn...
Odsłon: 289
Składniki
Gruszki, jabłka kroimy w średnią kostkę, przekładamy do miski. Mieszamy z cynamonem, kardamonem i cukrami brązowym i waniliowym. Odkładamy.
Do miski odmierzamy mąkę, olej, cukier, proszek do pieczenia i jaja. Miksujemy do wytworzenia gładkiej masy.
Na dno blaszki wykładamy owoce i zalewamy ciastem. Pieczemy do złotego koloru w temp. ok 170 stopni. Po upieczeniu posypujemy cukrem pudrem i cynamonem.