Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepiej smakuję do kawy i herbaty
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1544
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 804
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1544
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 804
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać na elastyczna masę . przykryć ścierka i odstawić do wyrośnięcia na około 15 minut
Blaszkę wysmarować margaryna do pieczenia i posypać mąką . przełożyć ciasto do blaszki i wyrównać powierzchnię . Pozostawić na około 10 minut do wyrośnięcia . Piekarnik rozgrzać do 180 stopni.
Piec około 30 minut . Smacznego