Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepiej smakuję do kawy i herbaty
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7574
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2622
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7574
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2622
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać na elastyczna masę . przykryć ścierka i odstawić do wyrośnięcia na około 15 minut
Blaszkę wysmarować margaryna do pieczenia i posypać mąką . przełożyć ciasto do blaszki i wyrównać powierzchnię . Pozostawić na około 10 minut do wyrośnięcia . Piekarnik rozgrzać do 180 stopni.
Piec około 30 minut . Smacznego