Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuleczki tapioki robię codziennie z różnymi dodatkami co wyobraźnia dyktuje.
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1760
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 388
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1760
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 388
Składniki
Tapiokę namoczyć w 2 szklankach wody na 2-3 godziny, wtedy szybko się ugotuje. Przelać namoczoną tapiokę do rondelka, wkroić półplasterki jabłka, gotować kilka minut mieszając aby się nie przypaliło. Przełożyć do pucharka. Udekorować listkami świeżej mięty.