Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna na spodzie z razowych ciasteczek. Na wierzchu borówki leśne. Polecam gorąco :)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2305
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421486
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2088
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2305
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421486
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2088
Składniki
Ciastka miażdżymy i mieszamy z roztopionym masłem. Powstałą kruszonką oblepiamy dno i boki formy do tarty. Pieczemy 10 minut w 170* C Budyń gotujemy według instrukcji na opakowaniu. Dodajemy 3/4 szklanki mniej mleka. Do rozrobionego proszku wlewamy dwa surowe żółtka. Gotujemy około dwie min. Na upieczone ciasto wylewamy budyń. Wierzch posypujemy borówkami. Tak przygotowane ponownie wkładamy do nagrzanego piekarnika na 15 minut i pieczemy w temp. 160*