Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tarta z kaszy jęczmiennej"
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 693
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 51
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 71
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 94
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 693
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 51
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 71
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 94
Składniki
Kaszę ugotuj na sypko. Wymieszaj z żółtym serem. Dodaj jajka, mąkę i przyprawy.
do farszu pokrój i wrzuć na rozgrzaną patelnię. Podsmaż i podduś na małej ilości oleju. Przygotuj miks jajka z mlekiem.
Formę na tartę natłuść i wyłóż kaszę. Na niej połóż warzywa i zalej sosem.
Piecz w temperaturze 150o C przez 60 minut (jajka na górze muszą być ścięte). Przed podaniem danie udekoruj paskami z pora.Źródło: Na żywo