Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tarta z masą twarogową i brzoskwiniami"
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 55
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 30
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 58
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 333
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2556
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 55
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 30
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 58
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 333
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2556
Składniki
Spód: mąkę przesiej na stolnicę. Dodaj pozostałe , szybko je zagnieć. Ciasto zawiń w folię i włóż do lodówki na 30 minut.
Schłodzone ciasto cienko rozwałkuj. Formę wyłóż pergaminem. Wylep plackiem. Spód ponakłuwaj widelcem. Piecz ok. 20 minut w temperaturze 190°C.
Masa: wszystkie utrzyj na gładko. Rozsmaruj na podpieczonym spodzie. Brzoskwinie umyj, rozetnij, wyjmij pestki. Połówki brzoskwiń wciśnij w masę serową wypukłą stroną do góry.
Ciasto piecz jeszcze 35 minut. Ew. oprósz cukrem pudrem.
10 porcji, 45 minŹródło: Naj