Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tiramisu z porzeczkami"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Kawę rozpuszczalną zalej zimną wodą i dokładnie wymieszaj. Jeśli masz kawę z ekspresu, koniecznie ją schłodź.
W dużej misce utrzyj jajka z cukrem. Dołóż serek mascarpone, po czym wymieszaj na jednolitą masę.
W oddzielnym naczyniu zblenduj porzeczki (1/4 odłóż do dekoracji). Biszkopty namocz w kawie. Ułóż je warstwami, przekładając masą mascarpone i musem porzeczkowym.
Wierzch deseru posyp kakao i udekoruj resztą owoców.
<strong>Przepis nadesłała: Antonina Zarakowska</strong>Źródło: Kurier TV