Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mmmm...niebo w gebie
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Składniki
6 białek ubic z cukrem, dodac po jednym żółtku, make i proszek wymieszać, wylac do tortownicy ok 24 cm. piec ok 35-40 min do suchego patyczka, biszkopt ostudzić, przekroic na trzy blaty,
masłó utrzeć, czekolade rozpuscic na parze, ubic 2 białka, wsypac c. pudre, cały czas ubijać na końcu dodać żółtka, do utartego masła dodać ostudzoną czekolade i mase jajeczna, cały czas ubijajac a na koniec likier, przelozyc tort, kremówke ubic ze śmietanfixem i posmarowac boki i wierzch tortu, udekorowac wg własnego uznania, u mnie zwierzątka z cukru, boki oprószone wiórkami kokosowymi